top of page

Гасло дня: «Краще луснути від сміху, чим сумувати від нудьги»

Новий тиждень малечі, яка відпочиває в тимчасовому таборі відпочинку «Сонячний» при Криворізькій загальноосвітній школі I-III ступенів № 82, як завжди, розпочався з зарядки, де дітлахи забули смуток та лінощі. Діти з вихователями швидко «розфарбували» свій день яскравими емоціями. Гаслом дня було «Краще луснути від сміху, чим сумувати від нудьги» . В кожному загоні розповідали веселі історії, робили плакати «Жарт за жартом» та виготовляли браслети зі смайлами.

В рамках проведення між табірної спартакіади «Юність -2018» вихованці прийняли участь у змаганнях з тенісу де зайняли 1 місце.

Вихованці  відвідали басейн, де весело провели час. Хто не мав змоги купатися- подорожував до бібліотеки філія №5, де прийняли участь у майстер-класі з виготовлення сувенірів «Зайчиків мотанок » та стали учасниками веселої, пізнавальної вікторини.

Прогулянка на свіжому повітрі сприяла гарному настрою та апетиту. Смачно пообідали. Та на останок дня провели у гуртку «Цікаво про все на світі»  де дізналися більше про оточуючий світ.

Завтра на них чекає новий день, нові емоції, день кіно.

Зарядка

"Браслети смайлики"

Виготовленя плакату

Гурток "Цікаво про все на світі"

Бібліотека

Басейн

bottom of page